LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD

  • China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel
Grote Markt Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken LIUSHI
Aantal werknemers 280~500
Jaarlijkse omzet 1000000-1200000
Opgericht Jaar 2001
Export pct 50% - 60%

Inleiding

De vormco. van Luoyangliushi, Ltd werd opgericht op 2001, dat Nationale de Bepalings van normeneenheid voor de Verloren Vorm van het Schuimafgietsel is. Het bedrijf wordt gevestigd in de Millenniumkeizer, de stad van de pioenbloem van Luoyang-Stad. Het is een high-tech onderneming in Henan-provincie. Wij hebben 9000m2-de bureaubouw, en 18000m2-workshop, die goed uitgerust met onderzoek, ontwikkeling, ontwerp, gieterij, het machinaal bewerken, assemblage, oppervlaktebehandeling en ander materiaal is.

 

Terwijl het leiden van het Chinese merk, ontwikkelt de vorm van Luoyang Liushi de internationale markt positief, voeren wij een groot aantal vormen naar de Verenigde Staten, India, Taiwan en andere landen uit. Wij zijn een internationale prima verloren leverancier geworden van de schuimvorm en wij hebben vorm voor de machine Teubert van Duitsland en Amerikaanse vormende machine Vulcan vervaardigd.

 

     China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Het onderzoek en ontwikkelingscentrum is bestaat uit 36 ontwerpers die in 3D ontwerp, vormontwerp, de programmerende vaklieden van NC, verloren schuim gietende vaklieden etc. deskundig zijn. Wij verlenen een volledige waaier van ontwerp en de diensten voor u. Wij bespreken het vormproces en bevestigen de regeling samen met uw ingenieur, kan dit de vormstructuur meer redelijk waarborgen meer veiligheid en meer efficiency. Wij beëindigen het de productmodel en opsporing door reserveaftasten en 3D Gecoördineerde het Meten technologie om elke klant ervoor te zorgen stelt hun vorm tevreden.

 

     China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

 

Wij hebben schuim het gieten proces en ernst het gieten proces verloren. Er zijn 2 automatische gietende productielijnen van verloren schuimproces, 1 productielijn van T6-thermische behandeling, 1 vastgestelde EPS schuimende machine, 2 reeksen1000kg gecentraliseerde smeltende ovens, ovens van de 6 reeksen600kg de grafietsmeltkroes, 1 reeks automatische HS - CXJ - hoog rendement 3200 en energy-saving modelleert de vormende machine, 16 reeksen van andere witte patroon vormende machine, 1 reeks duidelijke bumper met dezelfde geavanceerde prestaties zoals Amerikaans Fukang-merk, 1 vastgestelde dichtheids gelijkwaardige meter, 1 vastgestelde Fosco die machine bestrooien; 2 reeksen van de Aluminiumlegering de ernst die en het draaien machine, 3 reeksen bedekten zand kern-makende machine, 1 vastgestelde de opsporingsspectrometer van het Röntgenstraalgebrek, 1 reeks Metallographic analysator, en meer dan 20 reeksen van ander uitvloeiselmateriaal gieten met een laag. Niet alleen kunnen wij met de Afgietsels van de Aluminiumlegering leveren, maar ook kunnen wij met machinaal bewerkte gebeëindigde delen leveren. De capaciteit Afgietsels van het de Versnellingsbakomhulsel van de Aluminiumlegering kan tot boven 10000 ton bereiken elk jaar. De betrouwbare producten die tarief van 95% overgaan.

 

China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

 

China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

 

China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4

 

China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 5

 

 

Met de bedrijfsfilosofie van „zorgvuldig ontwerp, magere vervaardiging, de beste dienst, perfecte kwaliteit“, streven wij ernaar om bevredigende producten en de diensten voor klanten te verlenen. Na jaren van ontwikkeling, is ons bedrijf de aangewezen vormleveranciers van vele verloren schuim gietende fabrikanten en exclusieve leverancier van Shanxi SNELLE、 China Longgong、 Anhui Quanchai、 China DFM、 China YTO、 Jinhua Wanliyang、 geworden

Van de de pijp、 Anhui AVK Wereld、 van Anhuiwuhu gietende de Groeps、 Yangli Groep. Er zijn honderden soorten onze vorm, die zich van delen van beweging veroorzakende machtsmachines, Automobieldelen, landbouwmachines uitstrekken delen, Kleplichaam, Pomplichaam, Machinehulponderdelen, de delen van Bouwmachines, die delen, Metallurgische materiaaldelen passen aan andere delen.

 

China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 6China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 7

 

 

China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 8  China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 9

 

          China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 10                           China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 11

 

 

China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 12 China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 13

 

 

China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 14      China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 15

 

 

Wij hebben 6 uitvindingsoctrooien, 20 octrooien voor gebruiksmodellen, zijn een bekende handelsmerkonderneming in China. Wij hebben ongeveer 230 werknemers, met inbegrip van 36 professionele ingenieurs van het vormontwerp, 39 hogere technici. Wij hebben 40 reeksencnc machines en 28 reeksen algemene machines. 1 reeks 3D Gecoördineerde Metende Machine, 1 reeks omgekeerde scanner. Goedkeurend computer het drie-afmeting ontwerp, de programmering, de verwerkingstechnologie met computer, en de FMmethode om de spatie van de aluminiumvorm, en het combineren met de originele oppervlaktebehandelingstechnologie van te gieten, is alle aspecten van onze vorm etc. bereikt de de industrieleider zoals kwaliteit, precisie, efficiency, levensduur.

 

         China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 16

 

         China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 17

         China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 18

Geschiedenis

Geschiedenis

 

2001, de vormfabriek werd van Zhengzhou Zhonghua gevestigd om Verloren Schuimvorm te ontwikkelen en te vervaardigen.

 

2002, de Verloren Schuimvorm van auto met succes ontwikkelde delen.

 

2003, de Verloren Schuimvorm van met succes ontwikkelde de delen van bouwmachines.

 

2004, de Verloren Schuimvorm van met succes ontwikkelde motoronderdelen.

 

2005, de Verloren Schuimvorm van met succes ontwikkelde landbouwmachinesdelen.

 

2006, Opnieuw gevestigd aan Luoyang-Luchthavenindustrieterrein, veranderde zijn naam in de Vormco. van Luoyang Liushi, Ltd.

 

2007, de volledig-automatische Verloren vorm van het het smeedstukaluminium van de Schuimvorm voor de vormende met succes ontwikkelde machine van Fukang en van de Knol.

 

2008, de productiecapaciteit, de waarde en de output werden No.1 in China. De volledig-automatische vorm van Metallurgisch materiaal, de klep van de Pompbuis en motoromhulsel ontwikkelde zich met succes.

 

2009, als exposant van Internationale de Gieterijtentoonstelling van China.

 

2010, de Vormco. van Luoyang Haotian, Ltd werd gevestigd om de automatische vormende het afgietselvorm van het lijnzand te ontwikkelen en te vervaardigen.

 

2011, de Vormco. van Luoyang Liushi, Ltd viert zijn 10de verjaardag. De Verloren Schuimvorm voert naar de Verenigde Staten uit.

 

2012, Organiseert de jaarlijkse vergadering van de Verloren industrie van de Schuimvorm.

 

2013, Van toepassing zijnd voor 10 uitvindingsoctrooien voor Verloren Schuimvormen en 30 gebruiksmodelpatronen.

 

2014, de Vormco. van Luoyang Liushi, Ltd wordt toegekend van het Centrum van Luoyang R&D en de High-tech Onderneming van Luoyang.

 

2015, Co. van de de Machinesvervaardiging van Luoyang Zhenzhu, Ltd werd gevestigd om de Afgietsels van de Aluminiumlegering te ontwikkelen en te vervaardigen door Verloren Schuim het Gieten Proces.

 

2016, de jaarlijkse productiewaarde van de Vormco. van Luoyang Liushi, Ltd, de Vormco. van Luoyang Haotian, Ltd, Co. van de de Machinesvervaardiging van Luoyang Zhenzhu, Ltd is 100 miljoen RMB.

 

2017, overschrijden de binnenlandse samenwerkingsklanten 2000. De vorm voert naar India, de Verenigde Arabische Emiraten en andere landen en gebieden uit.

 

2018, het volledig-automatische het schuim van de aluminiumlegering verloren het gieten productielijnbegin. New Energy van Verloren met succes ontwikkelde Schuimvorm en het Afgietsel van de Aluminiumlegering.

 

2019, als exposant van CastExpo 2019 in de Verenigde Staten en 2019 GIFA in Duitsland.

2020, het Ontwerp en formuleren de nationale norm van Verloren Schuimvorm worden uitgegeven.

 

 

 

Dienst

De technici van het bedrijf kunnen diensten de ter plaatse van de gidsvorm van assemblage, testproductie, vrije reparatie en volledige technologie voor verloren schuim verlenen die proecss volgens klanteneisen gieten. Met de bedrijfsfilosofie van „zorgvuldig ontwerp, magere vervaardiging, de beste dienst, perfecte kwaliteit“, streven wij ernaar om bevredigende producten en de diensten voor klanten te verlenen. Na jaren van ontwikkeling en innovatie, zijn wij de eerste leverancier van de keusvorm voor talrijke verloren schuim gietende ondernemingen geworden.

 

China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

Ons Team

 

Wij hebben 6 uitvindingsoctrooien, 20 octrooien voor gebruiksmodellen. Wij zijn een bekende handelsmerkonderneming in China. Wij hebben ongeveer 230 werknemers, met inbegrip van 36 professionele ingenieurs van het vormontwerp, 39 hogere technici. Wij hebben 40 reeksencnc machines en 28 reeksen algemene machines, 2 reeksen 3D Gecoördineerde Metende Machine, 1 reeks omgekeerde scanner. Goedkeurend computer het drie-afmeting ontwerp, de programmering, de verwerkingstechnologie met computer, en de FMmethode om de spatie van de aluminiumvorm, en het combineren met de originele oppervlaktebehandelingstechnologie van TEFLON te gieten, is alle aspecten van onze vorm etc. bereikt het niveau van de de industrieleider zoals kwaliteit, precisie, efficiency, levensduur.

 

China LUOYANG LIUSHI MOULD CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Laat een bericht achter